sosyalortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amaç masraf etmeden işi çözmek değil, aksine yurtdışından bavul gelmesi epey masraflı olacak ki, ehliyetimizi yeniden çıkartmak daha ucuza çözülecek, bunları geçtim uçak biletleri gidiş dönüş, 1000 TL tutuyor ki gideceğimi zaten beyan etmişim.
Az önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşe Büyükelçiliği ile görüştüm. Kendilerine bilgi verdim. Kendileri konsolosluk bünyesinde çalışma müşaviri ve hukuki danışmanları olduklarını söyledi. Pazartesi günü kendileri ile sabah 9.30 gibi iletişime geçeceğim. Amaçları uğraştırmak evet, whatsapp mesajlarında kendisine iddialar yöneltilmiş olup, kendisinin bize ait bir bavulu açıp, içerisinden belgelerimizi alıp, şirket bünyesinde muhafaza etmesinin hiçbir izahati olmadığını beyan ettiğimizde, herhangi bir yalanlama yapmamıştır. Üstüne ne bıraktıysanız gelin alın diyerek kabul etmiştir. Açık oldu sanırım hocam
Firmanın tutumu ve davranışlarını onaylamıyorum ancak "ne bıraktıysanız gelin alın" demek herhangi bir iddiayı veya suçlamayı kabul etmek değildir.

Geçmiş olsun.