DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar düşük mü bende 4 bin tl aşağı olmaz sanıyordum sonuçta bilgisayarcısın bilgi işlem neredeyse aynı sayılır

küçümsemek için demiyorum bir sekreter bile o yazdığınız rakam veya onun üstünde alıyor
normalde öyle değil tabiki ama işgüzar işverenler durumu bu hale getirdi.

geçenlerde şu meşhur senetli satış yapan avmler zincirinden ulaştılar mesela cv havuzundan bulmuşlar Teknik destek uzmanı arıyorlar (bilişim sektöründeki cihaz çeşitlerinin %90 ından anlayan birini arıyorlar en uygun beni görmüşler sanırım ilan aylardır açık görüşme şöyle;

maaş 3200tl
sabah 9 akşam belli değil (söylenen bu )
geceleri veya pazar günleri telefonum çalabilir ve beni bir şubeye yönlendirebilirlermiş
2-3 ayda bir mutlaka 15-20 gün süren projeler için şehir dışı şubelere gidiş (sıfırdan kurulumlar, arıza giderme kamera sistemlerinin kurulumu ve gerektiğinde yeni açılan şubelere sıfırdan IT ekipmanları ve güvenlik sistemleri kurulumu vs vs aklınıza ne gelirse)
sevkiyatçı gelip abi teyp çalışmıyor marş basmıyor vs dese bile bakacakmışsın
birde IT ekip lideri dedikleri henüz iletişim kurmasını, konuşmasını bilmeyen IT nin I sinden anlamayan kişiyle çalışılacak olması (şirket ortaklarından birinin yeğeni)

istekler max karşılık minimumun bile altında. yalvarıyor resmen gel hemen yarın başla sigortanı başlatalım diye kabul etmedim tabiki