Merhaba arkadaşlar, bazı ekonomik kişisel problemlerimden dolayı yaklaşık 10 yıldır işletmekte oldum bilgisayar teknik servisimi devir etmiştim aylar önce, bir süre kendime mola verdim kafam pek yerinde değil.
Bu mola sürecinden sonra iş bulma konusu zaruri oldu ancak sektörün durgunluğundan, 10 yıldır kendi işimi yapıyor olmamdan dolayı referansım bulunmamasından ve benzeri sebeplerden iş bulmam epey zor aylardır şansımı deniyorum.
Pek samimiyetim olmayan bir arkadaş tekirdağ/çorlu vb yerlere taşınmamı önerdi iş olanakları ve kiraların düşüklüğünden dolayı, açıkçası değişiklik olacak olması ve o bölgenin biraz daha kırsal/sakin olması sebebiyle mantıklı bulsamda doğup büyüdüğün ve sürekli işini yürüttüğün şehri bir anda terk edip hiç bilmediğin bir yerde şansını denemek biraz zor geliyor açıkçası pek umudum yok.
Ek olarak o bölgelerde yaşayan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar genel durum, hangi ilçe / mahalle iyidir, ortalama kira fiyatları,şehir içi ulaşım kolay mı zor mu vb konularda fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler