Kayıp ettim diye başvuru yapsa ?
Mümkündür hocam, daha az miktarda masrafa, yenilerini çıkarabiliriz. Fakat işin enterasan tarafı, firma tarafından teslim edilen lojman odasından, bavulu açılıp, içersinden sadece önemli belgeler alınıyor. Açıkçası bu kanıma dokundu. Ne niyetle, gel al deniliyor. Hadi biz kaybolmasın diye şey ettik, aldık diyebilirler. Fakat madem kaybolmasın diye aldın, neden polise teslim etmiyorsun. Yada konsolosluğa, yani mesele belge değil, tarafımıza ytapılanlar
1-Tanıdık bir avukat var ise, o devreye girse belki yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Hatta kıbrısta olan bir avukat falan belkide. Çünkü kimliğinizi bir şekilde vermiyorlar. Gel al diye birşey yok.
2-Bu arada ,bu hangi firma ki böyle Türk vatandaşına çakallık yapıyor?
Zaten hangi mazlum ülkeye kucak açsak bizi arkadan vuruyor.
Jeneratör diyince belli başlı 1-2 firma var hepsinin merkezleri istanbulda,gidin firmaya durumu anlatın, mutlaka montajı yapılan yeri yada bayiyi tanıyordur, kendi itibarlarını sarsmamak için belki kıbrıstaki firmayı arayıp rica edebilirler.
Bu arada hangi marka jeneratör?
hocam, avukatımız yok açıkçası, kişi Kıbrısta ikamet ediyor, şimdi dava açsak, kıbrıstan onu buraya alıp getirmezler, ancak kendisi Türkiye bayi toplantılarına geliyormuş ara sıra.
Kıbrısta büyük bir firma, bir çok işle uğraşıyor, hem jenaratör hem vinç üzerine
evet kendisi sanıyorum, kıbrıs distiribötürü, firmanın genel merkezi, istanbul anadolu yakasında,
marka ismi vermemek daha doğru olur, haklıyken, haksız duruma düşmeyim. En yerinde bir cevabı verdiniz. Kendi vatandaşımın bana sahip çıkması çok güzel bir şey, çok saol hocam, işlerin rast gitsin