Hocam araçta LPG var ama aracın motor daha sıfır. LPG'siz de kullanırım benim için sorun olmaz. Aracın kondisyonu gayet diri duruyor benim arabadan gelen onca trim vs. sesi bu arabadan gelmiyor.
motoru güzel toplamışlarsa ve yağ pompasını orjinal şekilde değiştirdilerse alman iyi olur ama yukarıda belirttiklerim önemli.
mesela bende 94 model hot hatch bir spor otomobil var türkiye de sayılı orjinallerden diyebilirim ama en ufak şeyine kadar orjinal ve gram trim sesi yok uzun yıllardır bende keyif için biniyorum
cafe yada avm vs bir yere parkettim mi veya E-5 te orta şeritte giderken bakışları görebiliyorsun abi bu araba ne böyle kaç model motor sesi ne öyle yaa satıyor musun vs dört dönüyorlar.
90 ların spor otomobilleri gerçek manada keyiflidir kullanmayan binmeyen bilemez.(ekmeği yenmiş araba dert sahibi yapar orası ayrı)
elinde patlar yolda bırakır falan kelimelerine inanma araba düzgünse geçmişi iyiyse ustan o otomobilden anlıyorsa 10 yıllarca daha binersin yeni model yüksek beygirli bir dünya otomobile ise saplarsın
bir tarafta dört kapı diğer tarafta iki kapı otomobil var karar senin