Öncelikle yazdıklarınızı okurken biraz kendi geçmişim gözümün önüne geldi. 20 yaşında bil. programcılığından mezun olurken benimle aynı isme sahip bir arkadaşım bütünleme sınavına girmiş ve hoca isimleri karıştırıp onun notunu bana girmiş ve mezun işlemlerim yaklaşık 1 ay ertelendi evde bekleyen çok agresif(bunun sebebi daha önce başıma gelen talihsiz olay sonucu benim aldığım aksiyonlar) bir ebeveny topluluğu olunca iş iyice karıştı. sonra bir vesile ile mezun oldum. izmirde bir üni dgs ile bil. müh. kazandım. okulu bıraktım hongkongtan iş teklifi geldi. hongkongta işler iyi gitmeyince Türkiye'ye okulu bitirmeye geldikten sonra darbeden okulum kapatıldı. Başka bir üni geçtik aha tam herşey yoluna girecek derken okul yok efendim sen hazırlık okuyacan şu olacak bu olacak diye 2 senede bitireceğim okulu 3 seneye uzattı. 1 sene kaybı hiçe saydım okudum bitirdim. şimdi ise bir şirkette günlük olarak html içerik düzeltiyorum. Hangi teknolojileri bildiğimi, kullandığımı duyanlar şok içinde hayat bazen sorgulamaya gelmiyor kaderini yaşıyorsun.
Öneri
Bu şarkıda burnumun sızlaması normal mi 😂