MercanTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz 5-6 arkadaş toplanalım gelelim.
Seni güzelce dövelim. Ama öyle böyle değil. Ağız burun dağıtalım.
Sonra soymaya kalkalım. Önce telefon, cüzdan vs. alırız. Sonra sıra ceplere gelince bir bakarız ki yüzük çıkar.
Bak burada farklı birşey daha geldi aklıma.
1. si; dayak atanlardan biri: "ulan adam evlenecekmiş, evlenme teklifi edecekmiş" gibi bir muhabbete başlar. Yağmalamayı bırakır. Ağzın yüzün kan tabi. Sen; saçma bir Türk Filmi senaryosunda oynar edasıyla, yediğin dayağı unutup, ağzın yüzün kan içerisinde yüzüğü yengeye uzatır teklifini yaparsın.
Hatta bizde utanmadan alkışlarız.

Yazarken aklıma gelen 2. alternatif;
Başlar tamamen aynı. Cebindeki yüzük kutusunu görünce onu alır kaçarız. Buradaki olayımız; kutunun içinin boş olması. Seni yüzük parasından kurtarmış oluruz. Aslında sen çok pahalı bir yüzük almışsın da seni gasp etmişler yüzükte gitmiş, çalınmış olacak.

Evliliğe adım atmaya niyetlendiğinde bile başına gelenleri unutmamış olursun.

Bak bundan para da almayız. Stres atmış oluruz.

Şakası bir yana; hayırlı olsun inşallah. Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Ben boşandıktan sonra içime bir şeyler kaçtı.
Evlenen yada evlenecek olan birilerini görünce hep böyle sadist fikirler geliyor.
AkMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırdır amaç ne Ben niye dayak yiyorum Dayak atan ben olayım bari daha düzgün bi şov olur
Atan olursan bu senaryo tutmaz. Yeni senaryo gerekir. O zaman da bu canım senaryo boşa gitmiş olur. Gel sen bu işi bi düşün.

Sen bunu bi düşün.

Bunu düşündün kafana hala yatmadıysa daha da senaryo yazmam. Aslında sen yüzüğü drone ile indirmeyi de bir düşün. En azından belki o kafana yatar para kazanmış oluruz.

ZippoTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam senden korkulur
Estağfurullah. Evleneceğim diyen bir genç için attan düşmüş birinin feryatları bunlar. Belki aklı başına gelir diye.