maksimos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım konusunda iyi olmadığım için sürekli birilerinden ücretli destek almam gerekecek bu aynı maliyete gelmiş oluyor aslında

referanslarda patirti var iyi olarak, fakat tek bir temaları var bir de pek kurumsal gibi gelmedi yani ilerde teknik destek konusunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşüyorum.
Ticimax pahalı 2 sene kullandım ama destek konusunda çok iyiler
Yazılımları neredeyse kusursuz diyebilirim, destek almanızı gerektirecek pek bir konu yok. Kullanım ile ilgili dilerseniz telefonda, dilerseniz görsel ve dilerseniz de RDP olarak destek oluyorlar.

Anasayfa düzeni vs vs script yazmanız gerekebiliyor bunu göze alarak ilerleyin. Ama çok az bir bilgi gerekiyor bunu R10'da bile 50 100 e yaptırabilirsiniz

Ama şöyle bir şey var ilik satın almadan sonra yazılım kurulduktan sonra mail yada telefon ile ulaşmanız gerek. Ayrıca atıyorum SMS modülü yada entegrasyon modülü yazılımda kurulu gelmiyor mail atarak aktif etmelerini istiyorsunuz.

Telefon ile aradığınızda destekte Halit bey var o çıkıyor telefona. Aradığınızda açmama gibi bir durumu yok. Zaten siz çağrı atıp kapatsanız bile geri arıyorlar.

Size sözlü olarak söylediklerini yazılı olarak talep edin. Her ihtimale karşı, ben telefonla konuşup anlaştım sözleşme imzalamadım ama yazılı olarak almanı daha iyi.

Kefil olamam tabii ki ama ben problem yaşamadım diyebilirim. Sadece pazaryeri entegrasyonunda bu ay sonu için hazır dediler diğer konularımda sıkıntı yok.