Merhaba arkadaşlar bir kaç blogger sitemi adsense onaya gönderdim, bir kaç ay önce buna rağmen bazıları red geldi bazıları hiç cevap gelmedi.
1-Cevap gelmeyenler ne zaman cevap gelir sizce ?
2-Blogger siteyi adsenseye onaylatmak için neler yapmak gerekli?
Teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar.
Öncelikle 1. sorunu cevaplayım. Hocam onlara genelde gelmiyor da yine de aşağıdaki çalışmayı yap derim
2. Özellikle başvuru yapmadan önce en az 30 Tane özgün yazı paylaş günde 2 şeklinde her gün her paylaştığını da sosyalhesaplarından paylaş ve en az 30 yazıen çok da 50 yazı yaz. Günde 2- yada 3 yazı paylaş hepsini sosyal medyadan paylaş ve yazı sayısını tamamlayınca da Blogger üzerinden başvur ve kodunu siteye koy sdece bir tane sağ sidebara koyman yeterli ayrıca zaten temanın içine de Adsense otomotik reklamı koymayı unutma ve başvuruyu yaptıktan sonra dön tüm yazdığın yazıyı tekrar sosyal hesaplardan paylaş.
Böyle yapınca Adsense sitene gelip hem backlink aldığını görecek hem de ziyaretçilerin artacak bunu her gün yap sonra kesin onay alır.