arabamı sokağın en başına park etmiştim bende geçen gün. bir kamyonet tarzı arkası kasalı araç ters yönden gelip dönmeye çalışırken sağ arkadan vurdu . tampon delindi sağ far gitti. adam bi de geriye gelmiş arkada 2019 citroen var onunda kapıya vurmuş. araç vakıf arabası siyah beyaz plaka
olabilecek tüm aksilikler adamın başındaydı. adam diyor tutanak tutsanız benim başın yanar yapmayın falan . iş arabası bu özel işimde kullandım vs.
dedim dayı ver paramı ben gideyim yoksa polis çağıracağım çünkü aracın resmi plaka araç buna ben tutanak tutamam polis tutmalı , dedi olmaz ara polisi gelsin o zaman olur dedim aradım . polis baktı geliyor

bu sefer dedi ne vericem sna dedim 1200 ver helalleşiriz. ya olmaz falan dedim tmm kaskom sigortam var polis gelsin tutsun olsun bitsin hiç sorun değil. sonra polis aradı geliyor . adam edi tmm ben senle anlaşayım en azndan diğer vurduğum kalsın dedim olur. gittim adamın oğluyla aldım 1200 . yaptırdım aracımı . o kadar tutmadı ama kalan kısmı da hasarlandığına saydım.
diyeceğim. yapışacaksınız adama bırakmayacaksınız. ben gideyim geliyorum oldu mu gitti gidiyor. polis molis karışacak ortalık