abi şimdi yılın 6 ayı gelen fatura 100 lira, soğutma ve ısıtmada kullanılan 6 ay da gelen fatura ortalama 300 lira. ( yazın 3 ay soğutma, kışın 3 ay ısıtma da kullanıyoruz )
Tam hesap Edip Size Dönüş Sağlayacağım.
hocam merhabalar bitirme projesi için bir cihaz tasarladım elektrik elektronik mühendisliği okuyorum bu sistemlerin yani yenilenebilir enerji sistemleri dersini de alıyorum tasarımları hesaplamaları v.s. konusunda bilgiye de sahibim fakat pratik konusunda eksiğiz hiç bir şey yapamadık pratik olarak bu yüzden çevresel faktörlere göre nasıl ışık altında nasıl güç üretimi yapar bu konuda eksiğim mesela bitirme projem yükseltili arazilerde kullanılacak bir proje kışın ve kapalı havalarda enerji üretimi nasıl sağlar nasıl olur cihaz şarj edilebilir pil ile çalışacak güneş enerjisi sağlandığı zamanlarda ise o pilleri şarj etmem gerekecek bilginiz var ise ufak bir fikrinizi rica edebilir miyim mesela bu mevsimde havalar biraz kapalı yüksek arazilerde büyük ihtimalle bulutludur hiç üretim sağlamaz mı yoksa az mı üretim sağlar pek inceleme fırsatımda olmadı bu sistemleri yanıtınızı bekliyorum.
Çok az Üretim Sağlıyor. Yağışlı Havalarda Güneş Paneli Elektrik Üretirmi Videosunu İncelemenizi Tavsiye Ederim.
https://youtu.be/dA3l0F-kXMI
Eğer Enerji Sürekliliğine Takılıyorsanız Şöyle rüzgar tribünü Bağlarsanız Sisteme Dahil Edebiliyorsunuz Hem Yaz Hemde Kış Şartlarında Kesintisiz Enerjiniz Olur.
Aklınıza Takılan Başka bir konu varsa yazın lütfern