Cevaplarınız için teşekkür ederim.

SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Başlangıç için kullanabileceğiniz, eklenti havuzu en geniş sistemlerden biridir Wordpress bu sebeple çok zorlanmadan halledebilirsiniz.

2-) Bunun için illa ki "Wordpress hosting" almak zorunda da değilsiniz. Eğer uygun fiyatlı ve iyi optimize edilmiş bir Linux hosting bulabilirseniz onu da kullanabilirsiniz.
Linux hosting kullanabileceğimi biliyorum fakat wordpress için özel ayarlar ve hızlandırma seçenekleriyle konfigüre(ya da doğru ifade neyse) etmeyi bilmiyorum. Daha önce bir müşteriye natro kullanmıştım. Görsel ağırlıklı bir site olmasına rağmen hızından memnun kalmıştım.

AtamanDms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlığı hesaba katarak temaya ihtiyacınız mı var anlayamadım?
Ayrıca
1) İyzico, shopier sistemlerini araştırın.
2) Dediğiniz gibi analiz edip yetmediği taktirde arttırabilirsiniz.
Tema ihtiyacımı satın alarak gidereceğim. Ama themeforest temalarıyla sorun yaşayan var mı onu bilmek istedim. Doğru ifade edememişim.

Müşteri kuveyt veya albaraka e-pos seçeneklerini değerlendirmek istiyor. Fakat bence de iyzico ve shopier yada pay tr gibi sistemler daha kullanışlı. Ama biliyorsunuz müşteri bazen bir şeyin olmayacağını yaşayarak görmek istiyor. Cevabınızdan kurulumda sorun yaşamayacağımı anlıyorum bu şekilde doğru mudur?