Merhaba arkadaşlar,
R10 platformunda bir süre önce üyelik açmış olmama rağmen,gerek işlerimin yoğunluğu gerekse diğer platformlarda daha aktif olmam sebebiyle buraya vakit ayıramadım. Bundan sonrasında burada daha aktif olup, hem sizlerle tanışmayı hem kendi uzmanlık alanlarımda sorulan soruları yanıtlamayı hemde ticaret yapmayı planlıyorum.
Sizlere biraz kendimden bahsetmek isterim;
90 Jenerasyonunun bilmiş çocuklarındanım. 7 Yaşında bir çok gazete ve televizyon kanalında yer aldım, 7 Yaşında Web sitesi açan çocuk, Bak şu site açana! gibi manşetler atıldı hakkımda. O zamanlardan başlıyor aslında benim için yazılım macerası. İlk uygulamamı yine 7 yaşında geliştirmiştim, bir not defteri uygulamasıydı. O zamanlar hedefim, büyüyünce bilgisayar mühendisi olmaktı ve hiç değişmedi, neticesinde amacıma ulaştım.Yurtiçi, yurt dışı bir çok sertifikam mevcut.
C#, Java, Swift, Kotlin programlama dillerinde, MSSQL, MySQL, MongoDB, NOSQL vb. veritabanlarında ve browser side programlama dillerinin bir çoğunda uzmanım. Bu alanlarda halen yazılım eğitimleri vermekteyim. Bunların dışında bir çok programlama dili ile çalışmalarım, geliştirdiğim projeler mevcut fakat uzman olmadığım ya da olmadığımı düşündüğüm bir alanda konuşmayı pek sevmiyorum.
Çok uzun süredir Microsoft Developer Network (MSDN) forumlarında Moderatörlük yapıyorum.
Bununla birlikte kurucu ortağı olduğum bir yazılım şirketim, yazılım bloğum ve devam etmekte olan 5 tane startup projem var. Artı olarak bazı sektörlerde halen aktif olarak bir çok kişi/kurum tarafından kullanılan projelerim mevcut.
Hatırlıyorum da, ben 7 yaşında yazılım öğrenmeye çalışırken,Google böyle değildi, kaynak olarak kitaplar ve ansiklopediler vardı ve o dönemde bilgi edinme konusunda çok ciddi zorluklar yaşamıştım. Şimdi aynı zorlukların yaşanmaması için,"Bilgi paylaştıkça çoğalır" sözü ile yola çıkarak bildiklerimi paylaşmayı, yardımcı olmayı kendime ilke edindim.
Bugün bütün yazılım uzmanları (hepimiz) Google'ın nimetlerinden faydalanıyoruz. Fakat işin tecrübe kısmı da çok önemli ve ne yazık ki çoğu kişi tecrübelerini paylaşmak istemiyor. Burada oluş nedenlerimden bir tanesi de bu yukarıda belirttiğim gibi.
Sizlerle tanışmak, bilgi alışverişi ve ticaret yapabilmek için sabırsızlanıyorum!

Okuduğunuz için teşekkürler, hepinize iyi forumlar diliyorum.