operawebuser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evden kız çıkarmak tabirini ben çok doğru bulmuyorum.Bu yüzden eşlerin birbirini eşit derecede aileye karşı koruması lazım.Damatta gelinde kendi ailesine karşı köprü olmalı orta yol bulmalı.
Biz kız çıkarıyoruz ayağına bi dünya çile çekmek zorunda değil hiçbir erkek !
Neyin çilesini çekiyorsun? Benim söylediğim ile ''Bu yüzden eşlerin birbirini eşit derecede aileye karşı koruması lazım'' cümlenizin alakalı yanı neresi? Kız tarafı ''bana ev almazsan, bana araba almazsan evlenmem demiyor ki? Her detayı düşünen kadınlardan bahsediyoruz farkında mısınız? Hemen hemen her kız çocuğu ergenlik çağını atlattığı andan itibaren evleneceği günü, giyeceği gelinliği, elinde tutacağı çiçeği hayal etmez mi? Sen giyeceğin damatlığı ne zaman hayal ettin? Evden kız çıkarmak tabirini doğru bulmuyorsun ama kız isteme tabirini eminim ki doğru buluyorsundur. Bende diyorum ki, bu özel günle alakalı erkeklere göre kadınlar daha çok önem verir ve bu durum aslında arkadaşın üzülmesi gerektiği bir durum değil. Düğün ile alakalı gelin arkadaş ve ailesi bunu bu şekilde uygun gördüyse bu konuda alttan alması gereken taraf erkek tarafıdır diye düşünüyorum.