follower1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladigim kadariyla hesabi geri almissiniz, inanin cok sevindim.. Yillar öncede biri benim sayfami calmisti, insan ki insanin o kadar cok zoruna gidiyor ki.. yillarca emek verip ilgilendigin birseyi gelip sizden biri türlü sahtekarlikla aliyor. Allah böyle insanlara firsat vermesin, kimsenin hakkini biri gelip bir cirpida calmasin insallah
Teşekkürler hocam, hesabı geri aldım fakat geri aldığımı sandığımda tekrar aynı kişi tarafından müdahale edildi ve yapan kişiyi buldum. (şikayetçi oldum bugün.)
Bu olayı yapan kişi bir çok kişininde canını yakmış ve hakkında şikayet ve haberler mevcut.
Nihayetinde hesap bende ama bu kişiler ''facebook medya'' bağlantıları var ve bir yol bulup hesap çalabiliyorlar ve kapatabiliyorlar malesef. korkunç.

Braves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başvuru linkini veya nereye mail attığınızıda yazarsanız daha iyi olur, adınıza sevindim.
Hocam şöyle, giriş yaptığınız ekranda ''şifremi unuttum'' linkine tıkladıktan sonra ''kullanıcı adı'' ya da ''mail adresi'' giriniz bölümüne kullanıcı adını yazın ve alt kısımda bulunan ''daha fazla yardım al'' linkine tıkladığınızda bu aşağıda eklediğim ekran/form çıkıyor karşınıza. Buraya doğru bilgileri girmeniz gerekiyor. Kısa bir süre sonra size mail gelecek ve mail yoluyla yazışmaya başlıyorsunuz yetkililerle.
Sizden istedikleri bilgileri yazacaklar onları eksiksiz gönderdiğinizde hesabınızı size veriyorlar.