Sasilacak birsey yok bence. Cünkü herkes nasibini yer.. Ben herseyden önce internet gibi bir sektörten para kazanan kisileri gercekten tebrik ediyorum.
Üretkenlikleri ,bilgi ve becerileri.. Ben acikcasi bir cok arkadasimizin bilgili ve emekciliginden istifade ederek de cok paralar kazandim. Cok sükür rabbim olmayanlara da nasip etsin..
Örnek veriyorum , x biri seo ile ilgili bir calistirma yapmak istemisti.. seo dan anlamam. ama burada gördügüm kisilerin bir cogu deha olmus.. onlarin paketlerini satarakda para kazandigim olmustur,,
Sana tavsiyem.. herseyden biraz bilgin olsun, kendine ve sana fayda olacak seyleri menfaati durumuna göre paraya cevirebilirsin.. Bilgi+Girisimcilik+Akil bir araya gelirse kazanilan paralarin hesabi bile olmaz..sadece ne yapman gerektigine karar vermen yeterli..
Emin ol ki o paralari kazanan arkadaslarimiz yillarca o seviyeye gelmek icin ciddi zaman ve efor sarf ediyolar.. Bilgi ve beceride kendilerini gelistirdiklerinde ise , bugun o meblalari rahat sekilde kazanabiliyolar.. Allah daha cok versin emek edip ekmeginin pesinde kosana.. selamlar