Bootstrap'ı kullanım kolaylığı açısından mı tercih edeceksiniz.
Hocam genelde bildiğim kadarıyla firmalar bootstrap kullanıyor, hem kullanım kolaylığı hemde bir standart olması amacıyla, örneğin sen işe giriyorsun bootstrap kullanıyorsun,sen çıkıyorsun adamlar ilan açarken bootstrap bilen diyor, bu sayede senden sonra gelen adam bir standart üzere devam ediyor, diğer türlü normalizer miydi neydi onu mu kullandın, yoksa başka bootstrap alternatifi mi kullandın yoksa hiçbir şey kullanmadın da css:flexbox mu kullandın ne kullandın zorluk oluyor belli bir şey olmuyor ya.
O yüzden bootstrap tercih etmiştim.
Web alanında iş ararken benim anladığım kadarıyla Türkiye'de bootstrap konuşuyor biraz.
Henüz css flexbox eğitimlerini bitirdim, birkaç gündür tasarım döküyorum ama responsive olmuyor, ekran küçülünce ne biliyim menü getirmek falan biraz zor geldi bir de komünitisi yok ya. Bootstrapde mobil uyumlu falan yapmak biraz daha kolay sanırım.
Ek olarak örnek veriyorum, herhangi bir kurumsal firma tasarımı xd'de sketch'de önüme geldiğinde en kısa sürede ve en responsive şekilde yapabilecek yolun bu olduğunu anladım ben, ha değilse önerilerinize açığım tabi...