omercoskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şikayetvar daki yorumları okuyun bulaşmayın derim. Benim bakış açım şu şekilde, şuan EminEvim gibi bir çok firma hayal satıyor insanlara ve kendileri kazanıyorlar, İstanbul da ilçelerin en merkezi konumlarında kirası 30-40 k olan dükkanlar tutup bunları bu sistemden yani sizin paranızdan karşılamaktalar. Yani sizi bir sisteme dahil edip kendilerini ayakta tutuyorlar ve bu firmaların asıl kazanç noktası, katılım ücretleri, iptalde veya ayrılmada geri ödemedikleri için ve bizim insanımızın ödemeleri de düzensiz olduğu için sistem hep kazanıyor. Kendi birikiminizi kendiniz yapın, ufakda olsa yatırım yapın geç olsun güç olmasın. Sizin paranızı kimse sizden daha iyi yönetemez. Finansal Disiplininizi oluşturduğunuzda siz kendiniz bir sistemsiniz zaten.

Allah kısa zamanda hayalinizdeki eve arabaya kavuşmayı nasip etsin.
Okudum hepsini ben bi sorun göremedim orada o yüzden sisteme girdim, adamlar sözleşmeyi veriyor eline, alıp düzgünce okusalar sonradan gidip oraya şikayetim var diye yazmalar, ben aldım yarım saat inceledim öyle imzaladım her şeyi, müşteri temsilcisi de bi güzel bekledi sıkıntı olmadı yani, bugün ki çekilişte çıkmadık bakalım hayırlısı olsun, 27 nisanda ki çekilişe bakıcaz
Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eminevim en sağlamı diye biliyorum. En eskisi.

Arkadaşım geçen ay Katılımevim ile araba aldı.
Evet bende ilk bunlar yaptı bu işi diye buraya kayıt oldum.
Voli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem güzelde bende bir güvenip giremedim. Yan komşum fuzuleve 200 bine girmiş bakalım ne olacak
Bence geç kalmadan gir hocam ben 1 seneden fazla oldu araştırıyorum bunları daha yeni girdim keşke 1 sene önce girseydim dedim
CengizhanK24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sistemde iş arkadaşım ev ,dayım ve kuzenimde araç aldılar hepside memnun kötü yanından bahsedeni duymadım açıkçası
Aynen bende hiç duymadım, İnternete hep yazıyorlar ama sözleşme de ne yazıyorsa adamlar onu yapıyor, bence haklılar.
UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, hayırlı olsun.

Çok reklamını görmüştüm bu firmanın; kısacası sistem nasıl işliyor acaba? Ev için katılsak maksimum kaç ayda/yılda çıkıyor? Ne kadar peşinat yatırmamız gerekiyor? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Kolay gelsin.
Ben araba için girdim ev sisteminde iş biraz daha farklı sanırım, hizmet bedeli yüksek diye biliyorum, özelden yaz istersen beni sisteme dahil eden kişiye bilgini vereyim arayıp anlatsın sana
Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha once 11.000 TL motor aldim. Simdi Birevimden arac aloyorum nasipse.
Hayırlı olsun hocam, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah 🤗
RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki araç almak istesem ne gibi şartları var arkadaşlar, önden ne kadar para ile giriş yapmamızı, üyelik ücreti vs ne istiyorlar.
Alacağın aracın fiyatına göre senin gireceğin grup belli oluyor, mesela 40k lık araç alacaksan 40 kişilik gruba dahil oluyorsun, aylık taksidini kendin belirliyorsun, buna göre çekilişin sana çıkacağı maksimum tarih belli oluyor, çekilişsiz sistemde var, onda ödeyeceğini tutar sabit oluyor mesela 20. Ayda sana paranı veriyoruz diyorlar, hizmet bedeli 40k lık pakette 4k idi sanırım. Üstüne biraz da peşinat verirsen çekişin tarihi öne çekiliyor vs, böyle karışık oluyor anlatırken özelden yaz istersen beni sisteme dahil eden kişiye bilgimi vereyim arayıp anlatsın sana
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende takipteyim.

nettacompany adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunsuz bu ay aldım.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah 🤗 darısı başıma.
kaynur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben fuzul evden 30 bine girmiştim 3 sene önce aldım sıkıntı yok tek sıkıntı ******** temsilsi yalancının biriydi şunu yapcam bunu yapcam inandık arkadaşın tanıdığı idi inandık sözleşmede yazmayan şeyleri hallederim dedi bize fazladan 500 tl fln maal olmuştu şikayett ettim merkeze kovulmuş herkes şikayet etmiş hep müşteri bağlamak için yalan söylerler bazıları sözleşme ne ise ona inanın adam ne derse hee de geç
Sanırım o temsilcilere teşvik amaçlı ödeme yapıyorlar, böyle olunca da adam sallıyor elinde sözleşme var oku di mi sonra şöyle oldu böyle oldu tüüü sana emin evim derler.