Güne böyle kötü bir olay ile eminim ki kimse başlamak istemez ama hayat bu neyin ne zaman ne getireceği hiç belli olmuyor

Sabah bir yerde işim vardı oraya gittim.Tam gideceğim yerin önünde 6 7 tane polis arabası itfaiye AFAD vs vardı içimden bir an acaba biri intihar için çatıya falan mı çıktı diye geçirdim olay yerine yaklaşınca polis geri çevirdi kapalı kaza olmuş gecemezsiniz diyip geri cevirdi.
Aracı park edip olay yerine gittim bir aile çocuklarını okula götürürken araç kaza yapmış anne baba yaralı hastaneye kaldırılmış ne yazık ki küçük bir beden de asfalta cansız bir şekilde yatıyor bir baba olarak içim parçalandı araç kaldırıma çarpıp takla atmış. buraya kadar normal gibi görünse de SABAH 7 DEN BERİ CENAZE KALDIRILMAK İÇİN SAYIN SAVCI BEYİ BEKLİYOR.
küçücük beden soğuk asfalta yatıyor ve sayın savcımız sıcak yatağında kalkıp daha olay yerine teşrif etmemiş.. yalan değil içim den öyle küfürler ettim ki anlatamam hele olay yerinde yakınlarının feryatları dan sonra kinim öfkem kat kat arttı.eminim o çocuğun yerinde başka biri olsaydi ( zengin tanınmış biri ) o savcı şimdiye elli kere gelmişti anladım ki adalet kanun nizam bu ülkede garibana çalışmıyor.

Çocuğun amcası " haykırıyordu illa birisinin ölmesi mi lazımdı koca kavşağa ışık koymanız için. Alın sonunda istediğiniz oldu getirip ışık koyabilirsiniz "
Defalarca kaza olan bir kavşak neden ışık koyulmaz neden önlem alınmaz yani bir insan hayatı bu kadar mı ucuz