Türk halkı niye her konu da bu kadar fanatikkk nedir bu Fatih Terim fanatikliği anlamıyorum. Bu adam gitmeden takım toparlanmaz bu sene yaptığı transferlerin tamamı boşş lemina hariç. adam akıllı kaç tane oyuncu alınırdı ya. Belhanda, seri, feghouli, nzonzi, emre, babel, nagatomo vs vs bi ton gereksiz futbolcuya boşuna para veriyoruz.
Hocam senin düşündüğünü o da düşünüyordur. Transfer başarısızlığı fatih hocanın değil yönetimindir. Falcao'yu transfer söylentilerinin en başından beri Fatih hocanın istemediği net bir şekilde belli. Yönetimde amatör bir Abdurrahim Albayrak olduğu için saçma sapan bir fotoğraf karesi paylaşılarak taraftara ümit verildi. İlk olarak yapılan Falcao transferi yönetimin başarısızlığıdır. Ayrıca boş transfer olarak gördüğümüz oyuncularda hiçbirini adam akıllı göremedik zaten. Andone desen tam patlama yapacak dedik adam sakatlandı. Nzonzi evet kötü ama orta sahada oynadığı süreçte soğukkanlılığı ile ön plana çıkıyor. Ha evet Emre Mor transferine gelecek olursak gerçekten bu kötü bir transfer. Diğerlerinin pek kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Önce elimizdekilere bakmamız lazım. Cezamız var satmadan alamıyoruz. Dingil Belhanda, Nagatomo ve Marianoyu takımdan şutlamadan bu iş gerçekten çok zor. Ha birde Selçuk İnan var.
Maçı son 15 dakika kala açtım, galatasaray resmen defans yatıyordu demiştim saten o ara kesin gol yer diye ama yedi.
Uefa'ya gitme hayali vardi oda gitti resmen ülke puanı düşüyor şampiyon bile artık zor katılacak elemelerde zor rakipler
Hocam atak futbolu bu takımla biraz zor. Ofansif topçumuz yok ki. Orta sahada leş bir Selçuğumuz var Allah kimsenin başına vermesin 😀