Merhaba değerli r10 üyeleri ve takipçileri;

Belirli kategorilerde, her biri özgün, kaliteli ve uzun vadede kazanç sağlayabileceğiniz tarzda siteler oluşturuyorum. Profil sayfamdan inceleyebileceğiniz gibi bugüne kadar bir çok gelirli site satışım oldu. R10 dışında da çalışmakta olduğum müşterilerim mevcut fakat bu platformda iş yapmak benim önceliğim. Vereceğim hizmet tamamen legal sektörlerde, temiz, kaliteli ve gelecekte para kazanabileceğiniz bir sitenin temelini atmaktır..

Bu hizmeti kimler almalı?

Öncelikle bir web sitesi kurmak isteyen ve bu site üzerinden düzenli gelir sağlamak isteyenler ve kısıtlı zamandan dolayı bir türlü hayalindeki siteyi hayata geçirememiş kişiler için uygun bir hizmettir.
Belli bir sektöre ilgi duyanlar ve bu kategoride içerik üretip düzenli kazanç elde etmek isteyenler için başlangıçta yapılması gereken tüm çalışmaları yapıyorum. Peki bu hizmet neleri kapsıyor ve hangi kategorileri içeriyor?

Sektörler: Dekorasyon, Kadın & Moda, Güzellik & Cilt bakımı, Finans < Sadece bu sektörler için çalışma yapıyorum. Beni tanıyanlar ve benden web sitesi alanlar iyi bilir ki ben işimi temiz ve eksiksiz yaparım.

Peki neler yapılacak, adım adım hangi aşamalardan geçilecek?

1- Alan adı seçimi ve kayıt işlemleri
2- Domain ve hosting yönlendirmeleri
3- Wordpress Kurulumu
4- Tema seçimi ve kurulumu
5- Tüm Gerekli Eklentiler ve Ayarları
6- Site İçi SEO ve Gerekli Optimizasyon çalışması
7- Arama Motorlarına Kayıt

8- Yeni bir Gmail adresi ile Google Analytics ve Webmaster Tools işlemleri
9- Siteye özel sosyal medya hesapları alınması ve içerik paylaşımları
10 - Gerekli Tüm Sayfa Düzenlemeleri ( iletişim - hakkımızda- gizlilik- kullanım şartları vb. )

11- Son olarak sektörde öne çıkan ve hit getirecek tarzda hazırlanacak 20 adet özgün makale girişi

Yukarıda listelediğim adımları tamamladıktan sonra artık siteniz ile rahatça Adsense Hesabı sahibi olacaksınız ve reklam yerleşimi ve reklam oluşturma gibi konularda desteğim devam edecektir. Kısacası uzun vadede kazanç sağlayabileceğiniz kaliteli bir sitenin temelini atacağım. Bir tek logo konusunda yardımcı olamayacağım, grafik konusunda iyi değilim.

Not: 6 yıldır bu forumdayım ve yeterli tecrübeye ve referansa sahibim. Bugüne kadar 0 dan oluşturup geliştirdiğim siteler için bana PM atabilirsiniz, bahsi geçen tüm bu sitelerin hala aktif ve aylık yüksek gelirlere sahip olduklarını da ekleyeyim.

Bazı ticaretler,

Paket Fiyatımız: 300 TL

★ ★ ★ ★ Hazır Siteler ★ ★ ★ ★
__________________________________________________ _____________________________

★ Kadın Moda sitesi : Tüm ayarları yapılmış , resimleri ile dikkat çekici 12 adet makale girilmiştir. Domain akılda kalıcı .net uzantılıdır, teması piyasanın en kaliteli portal temalarından biridir. Detaylar için PM ile ulaşabilirsiniz.

__________________________________________________ _____________________________________________

Teslim süresi : max 3 gündür.

Ödeme bilgileri; Garanti, Finans Enpara,