olsun kral seni bilmem ama beni bıraktı gitti. Yani yaşanacak en kötü durumu yaşadım ilişkideki. Eve kapanmamanı ısrarla öneririm. nerde yaşıyorsun oranın sakin alanlarına git genel yerlerde dolaşınca el ele tutuşan birilerini görünce bile tramva yaratıyor insanda. En ufak barışma durumun varsa peşini bırakma durumun. Çünkü ben 2. aydayım ve bir daha biri ile ilişki yaşamayı düşünmüyorum.
Sağlık olsun, Hayırlısı buymuş ve türevi şeyler diyerek geçiştiriyorum acıları. Barışmak gibi bir şey olanaksız artık ayrıca son cümlenden emin olma

Mgp25 apisini kullanarak bir bot kodladım sonuç olarak dönen resim ve kodları aşağıda bulabilirsiniz. Tek temennim kullanacak arkadaşların benimle aynı duruma düşmemesi

Sağlıklı ve AİLENİZLE mutlu bir ömür diliyorum, İyi Forumlar.
<?php
require __DIR__ . '/vendor/autoload.php';
// riskleri kabul ettiğimizi onaylıyoruz
InstagramAPIInstagram::$allowDangerousWebUsageAtMyOwnRisk = true;
// instagram kullanıcı adı
$kullaniciadi = '';
// instagram şifresi
$sifre = '';
//Apiyi Başlat
$ig = new InstagramAPIInstagram();
try {
$ig->login($kullaniciadi, $sifre);
} catch (Exception $e) {
die('Bir hata oluştu: ' . $e->getMessage());
}
echo "<pre>";
foreach (json_decode($ig->media->getSavedFeed(),true)['items'] as $key => $value) {
if (json_decode($ig->media->unsave($value['media']['id']),true)['status']=="ok") {
echo $value['media']['user']['username']." Sayfasının postu kaydedilenlerden kaldırıldı.n";
}else{
echo $value['media']['user']['username']." Sayfasının postu kaydedilenlerden kaldırılırken hata oluştu.n";
}
//her silme işleminden sonra bekleme süresi, saniye cinsinden
sleep("2");
}