Selam arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayım istiyorum. Yaklaşık 3 senedir hobi olarak bir kamp sitesi ve sayfası yönetiyorum. Piyasada bilinen bi kamp sayfası 1 aydır sürekli sayfa açıklamasında yazan bir ibareyi kaldırmamı yoksa mahkemelik olacağımız zırvasını yapıyor. (Hukuk bürosunda çalışıyorum) kendisine izah etsemde neyin kafasını yaşıyorsa böyle bir hakkı olduğuna inanmış. Bende insanlıkla olmayınca işi bildiğim yöntemle yürüttüm. Bu arkadaş her ay 2-3 çekiliş yapıyor çadır tatil falan veriyor tabi veriyor mu ayrı konu. Bende gittim bu arkadaşı milli piyango idaresine şikayet ettim. Bugün işlem yapıldığı hakkında görüştüğüm yetkili aradı. Normalde böyle bir şikayette bulunmam ama bazılarının bu konuda ders alması gerektiğini düşünüyorum.
Merhaba
İleride resmi bir süreçle karşılaşmaman adına bahsi geçen slogan tescilli mi baktınız mı acaba ? Slogan dedim ama bilmediğim için böyle adlandırdım ibare şekil logo tesciiliyse sorun yaşayabilirsiniz.Ayrıca kar marjı gütmeyen çekilişlerde yaptırım uygulanabileceği düşüncesine hangi kanun maddesine dayanarak kanaat getirdiniz ? Hukuk firmasında çalışıyorum dediğiniz için kanun maddesini soruyorum daha iyi yorumlayabilmek adına.