urtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar zam gelmiş olabilir ki? Bana şu an 75 tl gibi bir rakama + 12 tl sabit ip desen 87 lira gibi bir rakama hizmet veriyorlar.

Bu arada araya tanıdık birkaç kişiyi sokarak TT ekibi getirdim eve ve ölçüm yaptırdım. Sanırım bina da eski olduğu için daireme kadar 50/50 geldiğini tespit ettiler. Şimdi yine aynı şekilde hem apartmanın kutusuna gelen bağlantıyı hemde sitenin içerisindeki santral odasına kadar gelen bağlantıyı (TT fiberleri oraya kadar geliyor) ölçtürüp, duruma göre ya apartman kutusuna kadar ya da santral odasına kadar HES'in fiber kablolarından özel olarak satın alım işlemi yapıp kendim kablo çektireceğim. Telefon hattından gelen bağlantı çok sekteye uğratıyor bağlantı kalitesini de, performansı da. Şu an için idareten daireme kadar hazihazırda kablodan gelen bağlantının nperf'te ki testi bu şekilde:

10TL zam geldi ve 75TL ödemek istemedim. Aynı hızı netgalakside 55TL'ye alıyorum. Türknette hiç bir sorun yaşamadım memnundum fiyatından dolayı değiştirdim, netgalaksi kullanıyorum bundada aynı şekil hiç bir sorunum yok değerler aynı sıkıntım yok.