Banane bundan diyenler olacaktır. Elbette ama ben burada arkadaşlar için örnek olmasını isterim.
Hedeflerim her zaman belliydi. bu dükkanı yardım almadan açacaktım. Çok şükür yaradan tuttu elimden.

https://www.instagram.com/p/B2TrmaWFzgS/

15 yaşında çıktığım bu yolda hiç bir zaman yarıda bırakmadım hiç bir proje ve işi.
Şimdi dükkanım var, içinde strafor kesim makinesi de var. Bunlar bana promosyon oldu. istediğim bir ajans açmaktı fazlası bile oldu, çok şükür 6 ayı geride bıraktık ve herhangi bir sorunumuz yok.
Bu arada şunu belirtmek isterim ki, 25 yaşındayım evliyim ve kendi işyeri-imalathanem var, çok şükür bir borcum kalmadı,

Bunları hava olsun diye yazmıyorum. Şimdi arkadaşın sorusuna bir yanıt vereceğim, siz demek istediğimi anlayacaksınız:

-son 2-3 senedir günlük 18-19 saat civarı çalıştım. Senede 1 ay full tatil yaparım. Elimi telefona sürmem.
- 3-4 birbirinden çok farklı iş grubunda yürüdüm. Hepsine gün içinde belirli bir zaman ayırdım, hiç birinin zamanını birinden çalmadım.
- yanınızda mutlaka biri sizi desteklemeli. Anne-baba-kardeş-eş. Yoksa çok daha zor olur, benim eşim yanımdaydı.
- bir proje iş vs sahibi olunca zengin olmayı beklemeyin.Önce o işin projenin kölesi olacaksınız. Daha sonra kazanç gelecektir.
- Küçük düşünmeyin, şu an fransa ve ingiltere ile ortak 3 proje yaptık. Devamı için ziyarette bulunacağım.
- Bir yatırımcının sözünü benimsedim gerçekten ;
eğer biri bir fırsat sunarsa, önce kabul edin. Sonra nasıl yapacağınızı bulursunuz.

herkese iyi forumlar.