Selam arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Benim şöyle bir sorunum var, şuan woocommerce tabanlı e-ticaret sitemiz için bir firmadan wordpress hosting hizmeti alıyorum fakat siteye anlık olarak 5-10 kişi girdiğinde sitede ve admin panelinde yavaşlamalar olabiliyor fakat gelecekte anlık 20-25 kişi tarafından dahi yapılabilir şimdiden dosyaları barındıracağım firmayı ve hostingi vs seçmek istiyorum. Sizce nasıl bir Hosting (reseller veya site dosyalarımı barındırabileceğim her türlü olay) alabilirim, önerinizin yanına firma da eklerseniz sevinirim.
Merhabalar,
Ecommerce sitelerinde genelde optimizasyonu cok iyi yapilmamissa cok yuksek CPU tuketimi olabilecegi icin geleneksel shared hosting paketlerinde yuksek performans alinamamakta.
Managed Cloud Hosting paketlerimizde sitelerinizi ucretsiz tasiyip once site ici optimizasyonunu yapip daha sonra sitenizin ihtiyaci oldugu ayarlara gore maksimum performasyonu alabilmesi icin host tarafindan optimizasyonunu yapip sitenizi olabilecek en yuksek verimlilik ile calisacak sekilde teslim etmekteyiz. Mevcut ay sonuna kadar devam eden 1 eur = 1TL kampanyasiyla fiyatlarimiz cok uygun.
Cloud Pro Max paketini oneririm.
Detaylari bu adresten kontrol edebilirsiniz.
https://tr.gofasthost.com/cloud-hosting