Geliştirme açısından nacizane bir kaç önerim olacak. Bunlardan bazıları benden önce yorum yapan arkadaşların da önerileri.
- Üyelik sistemi olmalı ve üyeler de yönetici onayından sonra listeleme yapabilmelidir.
- Domain tanıtım sayfasına uzantı türü (com, net, org, com.tr vb.), jenerik kategorisi (haber, oyun, blog, firma, satış vb.), domain yaşı ve whois sorgulama bağlantısı eklenebilir.
- Ana sayfada uzantı türü, jenerik kategorisi, domain yaşı vb. şekilde filtreleme eklenebilir.
- Domain tanıtım sayfasında teklifler listelenir ve süre dolduğunda otomatik olarak en yüksek teklif kazanabilir.
Sistem arayüzü oldukça sade ve şık olmuş. Eğer bunları eklerseniz sadece domain satışı için bir zamanlar GittiGidiyor'da olan açık artırma ürün satış sistemine de çevirebilirsiniz. Böyle olursa satışlardan komisyon da eklenebilir. Açık artırma ürün satış sistemine çevrilirse script satışı dahi yapabilir ya da kendiniz böyle aracılı bir satış sistemi kurabilirsiniz. Tekrardan elinize sağlık.