ScopeWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@KsempatiK; Firma size hattan aldığı download upload çıkışlarını atmış bundan sonrası sizin probleminiz gidin iç tesisatınız değiştirin ve dsl hattından ne bekliyorsunuz görüp görebileceğiniz max hız 16 mbps zaten Eskiden Superonline'da çalışan biri olarak söylüyorum gereksiz beklenti ve gereksiz hak arama içindesiniz boşuna yorulmayın.
Kardeşim ben müşteriyim adam bana hattın 24 mb destekliyor demişmi demiş kayıtlarda varmı var bu hızı alırsın demişmi demiş 35 mb vdsl bağlıyoruz demişmi demiş bunları bana vaad edip adsl hizmeti vermek kimsenin hakkı değil kusura bakmada karpuz almaya gidip limona kabullenmek bizim ülkemizden başka yerde yok benim hattın 16 mb destekliyorsa bana açıp bunu diyecek benim geçişimi böyle sağlayacak yalan dolanla değil siz nerde gördünüz ekmek arası köfte satan adamın lahmacun diye müşteri çekmeye çalıştığını bunlar beni dolandırıyor diyorum sen firmanın suçu yok diyorsun biraz mantıklı düşün bence kişisel alğılama ben mağdurum burda firmanın bir tarafına taktığı yok.