Yaptığınız işin peşinden giderseniz başarısız olmazsınız. Bu işler deneye yanıla, zarar ede ede olur, ben bir işi tutturana kadar aşağı yukarı 5 bin tl kadar gidiyor. olmadı deyip bırakmak olmaz, biraz çabalamak lazım. Hiç unutmam 3 yıl önce şu anki adsense işini tutturmak için kredi kartı limiti 12 bin tl idi ve 10 bin tl borç vardı içinde, başka da para yoktu, gittim o 2 bin tl'yi de yatırdım bu işe ve tuttu, 1 ay sonra 12 bin tl para getirmişti (o para yatmayabilirdi de ayrıca) unutmam. Ama o 2 bin tl'den önce de bi 3 bin tl kadar da zarar etmişimdir. E şimdi bak ayda kazanıyoruz 5 haneli rakamlar ama peşini de bırakmıyoruz haliyle, sürekli kendimi geliştiriyorum, yatırımcı buluyorum ilerletmeye çalışıyorum, siz de öyle yapın yılmayın. 11 yıldır tek geçim kaynağım web benim, başka işim gücüm yok yapmak zorundayım.

Sektörden sektöre geçip durmayın web işlerinde. Kendinize bir sektör belirleyin ve sadece onun üzerine yoğunlaşın, hem mobil uygulamalar yapıp hem websitesi yapamazsınız, hem youtube yapıp hem twitter, instagram uğraşamazsınız. Unutmayın siz tek kişisiniz, yanınızda çalışan olur açılırsınız o ayrı.