Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığım ve tecrübe ettiğim bir diğer araç 2004 ve 2007 vectra. Bu araçlardada sıkıntı yaşamadım.

Genelde halk dilinde şu denir; ağır araç, kasasını kaldırmıyor 1,6 motor filan filan. Vallahi verdiği konfor ve güven yetiyor.Şehir içinde değil uzun yolda göreceksin bu aracı.Yapıştırıyorum 140a alıyorum hız sabitlemeye bitmeyen yollar konfor ile rahatlıkla bitiyordu.

Elektirik aksamlı sorunlar çıkardı bana iki aracım.İlki yan yolcu koltuk sensöründe sanırım hata vermişti.Diğeri ise airbag ışığı yakmıştı. Bunları işinde uzman elektrik ustasına götürdüğümde 100-200 liraya yaptırmıştım.

Harici hiç bir sıkıntı çekmedim.2004 kasayı 178 binde aldım 225 binde 1 hafta içinde sattığım.

2007 vectrayı 90 binde aldım 128 binde 1 ayın sonunda sattım.

Bugün 35-40 bine araç salsam yine vectra alırım. Ama bunun haricinde bir şey istiyorsan kesinlikle volvo derim. Sedan ve konfor olarak mükemmel.Ancak piyasası yok bu dediğim kasaların.

S40 2002 kasa volvo çok sağlamdır.Temizini bulmak zor ama satlık baya araç var.

Çok yakın arkadaşımın 2002 corollası var.2007 vectra ile arkasından yetişemedim en son ben aracı zorlayarak max 190 dedim ama corolla aldı gitti en az 20 araba fark attı bana. Konfor olarak ve genişlik olarak bence yeterli.

İnanılmaz bir piyasası var corollanın.Bazıları vti motor yağ yakar diyor ama aldanma bunlara.10k km bakımlarını yaptır hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

Sana önereceğim sedan olarak bu paralara veya yakın paralar araçlar ;
1 corolla
2 vectra
3 volvo s40
teşekkür ederim hocam bu hafta sonu ehliyet sınavına giricem geçebilirsek sonrasında direksiyon dersi felan sınav ay sonu da araba almayı düşünüyoruz