hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iş bilmeden aş pişirme diyorum başka bir şey demiyorum. Yani nedir, ne değildir iyice hakim ol öyle yap yapacaksan yoksa çok üzülürsün. Geçen birinin hikayesini okudum buradan mı başka forumdan mı hatırlamıyorum hani ben okurken kötü oldum onca emek, onca masrafın karşılığı olmaması insanı çok kötü etkiliyor.

Umarım sen hakkını verirsin, başarılı olursun
Ustam bu konuda yani e ticaret konusunda o kadar kötü yorumlar varki ama bi o kadarda e ticaret konuları yapılıyor ediliyor. Çözemedim valla
ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
etsy bir pazar yeridir, ürünlerin için etsy içerisinde reklam verebilirsin. Herkes esty üzerinden dropshipping yapamazsın der ama ben 15 aydır yapıyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım, shopier entegrasyonu sayesinde ödeme alıyorum.

shopify ise bir e-ticaret yazılımıdır, kaynak kodlarına erişim sağlayamazsın ama tasarımsal olarak müdahale edebilirsin çeşitli modüllerle sistemi geliştirirsin, ödeme entegrasyonu paypal kullanmayanlar için sıkıntıdır. Satış için çok iyi seo kasman lazım buda 6 ay demek ya da yüksek reklam çıkman lazım buda risk demek.
Anladım detaylı konuşamk isterim hocam sizle yapmak istiyordum zaten, eğer sizin içinde sorun olmayacaksa