kurtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş legal bir is mi ? Günde ne kadar vakit ayrılması gerekiyor? Herhangi bir gider var mı varsa ne kadar oluyor ? Sistemde dil bilmek gerekli mi ? Bu sistem örnek dijital kod lar keyler vs mi ? Her bir üründe hizmette ne kadar ücret alınıyor ? Bir urun kaça alıp kaça satılıyor ? Yüzdelik net kâr marjı kaç oluyor ? Forumdaki arkadaşların bunları öğrendikten sonra adım atılması çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. PM olarak bu soruları yanıtlamak yerine, buradan soruları cevaplarsaniz diğer arkadaşların öğrenip görmesi adına çok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Öncelikle yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim, haklısınız. Hemen soruları cevapliyorum.

İş kesinlikle illegal değildir, herhangi bir maliyeti de yoktur. Eğitim sektöründe hazır olan eğitimleri satacaksınız, işi devralan arkadaşa birebir yardımcı olup gerekli desteği de sağlayacağım. Herhangi bir gider yok, forumlarda satış konunuzu açarsınız ve satarsınız hepsi bu kadar 😊 Siz ekstra reklam vs yapmak isterseniz bu gideriniz olur sadece.

kaynur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam x. Xxx den kasıt net bir tutar versniz 1.000 tl de olur 9.999 olur ona göre vizde takep edelim
Fiyat 5 bin TL’dir.

vipnoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iletişim bilginizi pm alabilirmiyim
İletişim bilgilerim profilimde mevcut hocam 😊

br3akb0y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eve geçtiğinizde rica etsem iletişim bilgilerinizi özel mesaj yoluyla paylaşabilir misiniz?
İletişim bilgilerim profilimde mevcuttur 😊