Hayır,10senelık ttnet vardı,bunlar geldıler 2kısı bıze gecın vsvsvs benı ıkna etmıslerdı. ımzalar atıldı,ama gecıs bır turlu yapılmadı,20 gun sonra hergun gunde 10 defa telefon ıle gorusmeler yaptım gecısı neden yapmıyorsunuz dıye,kaydınızı aldık deyıp durdular,ondan sonrada her ay fatura yolladılar gecıs yapılmadıgı halde..bende odemedıgım ıcın hukukı surec baslattılar utanmazlar,yüzsüzlüğünde bukadarı..
Vallaha kardeşim 10 lira fazla veriyim karşımda muhattap olsun beni kaale almayan bir firmadan bişey beklemeninde anlamı yok Türknet kadar saçma çalışan işten anlamayan personel çalıştıran bir çağrı merkezi bile olmayan firma görmedim. Bence kendileride yaşanacak sorunları biliyor ve bu yüzden bir çağrı merkezleri yok herşeyin farkındalar. Bu gün aradı birisi demediğim kalmadı azıma geleni saydım utandı karşımdaki resmen 50 kere özür dileriz dedi bunlardan firma olmaz yazık kendi kendilerini hiç ediyorlar. Dilekçemi yazdım faxs çektim iptal etmezlerse davayı ben açarım onlar değil o kadar nefret ettim bunlardan 3 günde düşünebiliyor musun 3 gün kalamadım firmada bezdirdiler