staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Freelance makale yazan arkadaşlar çok hasta oluyorlar yav...
nalan74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli bir konuya değinmişsiniz. Ben içerik platformu derim. Hiç bir zaman yarı yolda kalmazsınız. Kolay gelsin
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki tarafında artı ve eksileri var,
freelancer kişiler ile çalışmak her seferinde farklı kalemlerden çıkan makale demek
örn. ilaç kullanımı hakkında bu adamlar belki hayatında 2 -3 kere ancak yazı yazabilirler o kadar denk gelir
ama bu işi yapan firmalarda genelde aynı kalemlerden aynı kelimelerle mantık olarak aynı makaleler ortaya çıkar ki bu da bir süre sonra her web sitesinde re write içeriklerin doluşmasını sağlar aynı rüya tabirleri gibi falanca görmek iyiye nasibe güzelliği felakete kötü işlere kazaya neden olur gibi kim ne hangisi karman çorman.

iş teslimi freelancerlarda her zaman tutturmak zor olabilir firmalar teslim eder bi şekilde

pek çok avantaj dezaavantaj sayılabilir
Caprivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deprem olduğunda bile editörlük hizmeti sağladığım sitelerin içeriklerini aksatmadım. Tamamen kişinin kendisine ve işine olan saygısından kaynaklanıyor.
Doğru kişi ile çalışmak herkese nasip olmayabilir.
Değerli arkadaşlar,

Kıymetli yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bireyselden çok ekiple çalışmak daha iyidir. Bireysel hizmetlerde problem çıkma ihtimali çok yüksek oluyor. Ekiple çalışacağınız zamanda 300+ yazarı olan platformlar değil de daha küçük ekiplerle çalışmak daha mantıklıdır. Çok yazarı olan sistemlerde her şey otomatiktir. Daha çok sorun yaşanır ve platformlardan alınan yazılar genelde benim gözümde çöptür. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama neredeyse hepsini denedim ama güzel bir sonuçla karşılaşmadım.

Ufak bir ekiple çalışmak isterseniz, bana ulaşabilirsiniz.
Hocam,

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Konuyla alakalı ÖM gönderdim, dönüş yaparsanız minnettar olurum.

Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://seojen.com/makale-yazimi
@Sadraf;
Rahatlıkla sorunlarınızı çözecektir.
Şu zamana kadar onca kişiye tavsiye ettim beraberde çalıştık. Tek kelime hatalı bir iş almadım.
Hocam,

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz değerli arkadaşımızı mutlaka dikkate alacağım.