Merhaba arkadaşlar. Biliyorum başlık biraz karışık ama gerçekten saçma bir şey geldi başıma ve paylaşmak istedim.
İsimtescil bugün bir kampanya yapmış ssl sertifikası baya uygun fiyata geldi ve 2 yıllık ssl sertifikası aldım. Kendilerinden kurulum istedim ve hosting bizde olmadığı için kurulum yapamayız dediler ve hosting firmasına yolladılar beni ( biz kurar isek 10 $ ücret alırız dediler. )
@isimtescil; den şikayetçiyim ssl satıp destek vermemek ne demek.
sonra
@MegaTR; de resellerim olduğu için ve sitemde bu resellerin içinde barındığı için megatrhost'a yazdım ve o da ssl i aldığınız yer kurmak zorunda dediği için oraya gittim. dirctadmin bilse idim kurardım kuramadığım için yardım istedim ama kurulum yapılmadı
@MegaTR; ye kırgınım biraz sitemim var. ( ki haklılar bence de ssl aldığım firma kurmak zorunda ) ince bir sitemdir sadece.
gel gelelim hiç alakası olmayan bir firma ile o sırada
https://www.r10.net/domain-firmalari...-29-90-tl.html bu konu üzerinden sadece 4 domainimi transfer ettiğim arkadaş ile yeni bir transfer için konuşurken ssl kurar mısınız diye yardım istedim ki forumumuzda
@TeknoClouds; adıyla yer almakta. hiç itiraz etmeden bilgileri iletin bizden almamış olsanız bile yardımcı oluruz tabi dediler ve şuan kurulumu gerçekleştiriyorlar.
İsimtescil'e kızgınlığımı
megatrhost'a kırgınlığımı
teknoclouds'a teşekkürlerimi iletiyorum.
İyi İnsanlar halen var.
EDİT: konudan sonra
@MegaTR; yardımcı oldu teşekkür ederim.
@EmreTarakci; adlı arkadaşım bizzat ilgilenip yardımcı oldu teşekkür ederim.
@TeknoClouds; a da yeniden teşekkür ederim. Herkes seferber oldu ve şuan sitemde sertifika işler durumda

hepinize sevgile saygılar.