Türkiye'ye yönelik uygulama yayınlamakla başta hata yapmışsınız. Evet, Türkiye'nin durumu maalesef o kadar kötü. Ve maalesef BGBG değerleri ile ülkelerin alım gücü arasında pozitif bir ilişki mevcut. Şu an Almanya Türkiye'nin 10 katı kazandırıyor, Vietnam 1,5 katı, Rusya 2 katı vs. Hiç ummayacağınız ülkeler Türkiye'ye fark atmaya başladı. Dünyadaki tüm ülkeleri 6 gruba ayırıyorum ben ve Türkiye en düşük 2. grupta. Aşağıdaki veriler milyonlarca gösterim sonucu elde edilmiştir ve sıralama yüksekten düşüğe doğrudur (yani işkembeden sallamıyorum):
- İran
- Moldova
- Dominik Cumhuriyeti
- Uruguay
- Meksika
- Arnavutluk
- Gürcistan
- Kosta Rika
- Endonezya
- Réunion
- Bulgaristan
- Tunus
- Ukrayna
- Ekvador
- Belarus
- Sırbistan
- Arjantin
- Peru
- Kolombiya
- Honduras
- El Salvador
- Türkiye
- Filistin
- Kazakistan
- Kamboçya
- Fas
- Bolivya
Merhaba, ilk defa admob reklamları ekledim. İlk defa android uygulama ile para kazanmaya heves ettim. Ödüllü reklamlar koydum ve 1k başına tam tamına ortalama 26 kuruş verdi

Yazık... orada alt limiti 2 dolar yaptım reklam görünmedi, 1 dolar yaptım yine reklam görünmedi. Şimdi 0.5 dolar yaptım bakalım ne olacak

Üzüldüm gibi bir şey, üzülünce bir his olur ya öyle bir his bu. Bu kadar alım gücümüz düşük olmamalı.
Alım gücüyle ne alaka. Görüntüleme veya tik başı düşük verdiği doğru ama bunu alım gucune bağlamanız yanlis
katılıyorum bende bir bağlantı kuramadım.