nokie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşınız iş yerini öncelikle sizin vereceğiniz adresine taşımalı veya ikinci şube açılışı olarak kayıtlara bu şekilde geçirmeli.

aksi takdirde elektrik dağıtıcısı sistemde bunu fark eder ve daha ilk etapta başvuruyu reddeder.

yani 1 ay için astarından pahalı işlere kalkışmış olursunuz.
Avrupa yakasında başka bir arkadaş buna gerek duymadan sadece vergi levhası ile burada yeni şube açıyoruz diyerekten açtırmış. Şimdilik astarlık bir şey yok, en kötü bir ay yine evden devam etmeyi düşünüyorum.

MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi levhası neden isteniyor, bizde açtık ofis kira kontratı verdik sadece
Bilmiyorum neden istediklerini web sitelerinde öyle yazıyor, müşteri hizmetlerini aradığım zamanda aynı cevabı aldım. Ev tarzı yerlerde sadece kira kontratı yetiyor ama iş yeri gözüken yerlerde vergi levhası zorunluluğu varmış. Siz ne zaman açılış yaptınız ?

selcukg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masraftan kaçıp,daha büyük masraflar açmayın başınıza..
Yorumunuz için teşekkür ederim, şuan için öyle bir şey söz konusu değil, kaçak köçek bir şeyimiz yok çok şükür. İlk ay itibariyle haftada bir iki kez gitmeyi düşündüğüm için herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

cihat_besik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik idaresi vergi levhasını neden istedi? Kira kontratını verip açılışı yaptirabilirsin.
Meskenler için dask ve kira kontratı yetiyor ama dükkanlar için aynı şey geçerli değil maalesef.

Dağıtıcı firma ile görüştüm, dask var ise mesken olarak alabilirsiniz dedi. Bu sefer dask peşine düştüm oda sistemde dask yapabilmek için kayıtlı görünmüyor. Ekstra bir tavsiyesi olan var mı acaba ?

Son çare olarak 1 aylık kirayı yakıp evden çalışmaya devam edeceğim.