benmurat25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı ben her gün erken yatayım diyorum sabah 8/9 oluyor anca uyuyorum.
kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde aynı. Tam yatmaya gidiyordum foruma bir bakayım dedim bu konuyu gördüm. Akşam üzere kalkıyorum bende aynı şekilde işlerimi akşamları halletmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi 2 gün uykusuz kalıp erkenden bir güzel uyku çekiyorum ertesi gün erkenden kalkıyorum ama 2 gün sonra yine aynı düzene geliyorum. Yani böyle alışmışız o yüzden düzelmiyor. Ya farklı bir iş olup o düzene ayak uyduracağız yada dişimizi sıkıp alışasıya kadar düzenli bir uyku çekmeye çalışacaksın. Başka çaresi yok gibi.
SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim de öyleydi. Farklı bir yol buldum akşam 7 gibi uyuyup 2 de kalkıyorum. Hem günü kaçırmıyorum hem gece çalışıyorum. Gündüz insanın çalışası gelmiyor. Bundan kurtulmaya çalışma bence gece daha verimli oluyor. Akşam kaybettiğim bir şey olmuyor.
ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"2 gün uykusuz kalıp akşam uyuyayım diyorum" bu fikri kafanızdan çıkarın öncelikle. Beyniniz sizinle oyun oynadığı durumlar oluyor. Mesela sabahlıyayım dersiniz, uyku bastırır. Uyuyayım dersiniz aklınıza bir fikir gelir kalkarsınız Daha sonra obsesyon yaratıp bu durumu takıntı haline getirir daha da kötü olur uyku düzeniniz. Öncelikle uyku saatlerine yakın saatlerde kafein ve nikotin tüketmeyin. Süt , ayran vs. tüketin.
talibim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de aynı biyolojik saat kafayı yedi) ama iki gündür sabah erken kalkıyorum çok şükür du bakalım vampirlikten insanlığa geri terfi edebiliyormuyuz)
WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aynı durumdayım şuan uykum geliyor ama uyumayacagim akşam 1 gibi uyuyacağım
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizi şartlamayın hocam akşam 10 olunca işi bırakın yarın 8de başlayın bir rutininiz olmalı ve oturmalı bu rutin. Yukarda bir üye bahsetmiş, uyumaya yakın kafein, nikotin gibi maddeler tüketmeyin bol bol su için, hareket edin (yediğiniz yemekler bir şekild enerjiye dönüşüyor, vücut full şarjdayken uyumuyor)

Bir de papatya çayı öneririm,antidepresan gibi etkisi var çok iyi geliyor sinirlere
barisaksu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce "keşke mucizevi bir ilaç olsada hiç uyumasak" diye kendi kendime düşünüyordum. Uyumayı sevmiyorum ve bu sektördeki herkes gibi saçma sapan bir uyku düzenim var. Düzeliyor, 3 gün herşey mükemmel sonra yine başa dönüyorum. Yok abi bunun çözümü yok bünye alışmış. Mesela bugünkü planım uyumamak. bol bol kahve tüketeceğim ağır yemek yememeye çalışacağım yine bir 3 gün idare eder heralde 😅
Muratyagis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam genelde bu işlerle ilgilenen herkes böyle ben de düzene sokacağım zaman bir gün uyumayıp akşam 11-12 gibi yatıp düzene sokuyorum ama yine bozuluyor tabi iş gereği
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evlen hocam. o zaman görürüm uyku düzenini hemen düzene girer. yoksa yenge kapının önüne koyar seni.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yenge demiştir napayım. benim kaderim de bu. gece bekçisi gibi düşüneyim
webinyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumu sevme sebeplerinden biri de bu samimiyet

Benim gözler otomotik kepenk gibi pek şaşmaz 01:20 de iniyor )
LeViS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı eski ben Netice; 15 yıllık boyun fıtığı. Artık 1 saatten sonra istesemde oturamıyorum bilgisayar başında Programların son reklamında 23:45'de yatağa gidiyorum artık
Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendimi anlatmaya çalışsam bu kadar güzel ifade edemezdim. Tam olarak dediğiniz gibi geceleri dikkat dağıtıcı hiçbir unsur olmadığından mıdır bilmem daha verimli çalışıyorum ama uyku düzeninin içine etmiş oluyoruz tabi bir arkadaş 7 de uyuyup 2 de uyanıyorum demiş bir ara onu deneyeceğim mantıklı bence
roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece çok daha verimli çalıştığınız için uyku düzeniniz düzelemiyor, bir ofis tutun ve ofisi sessiz ve dikkat dağıtıcı unsurlardan arındırıp o şekilde çalışmaya başlayın hem uyku düzeniniz hemde hayatınız düzene girer. Bu şekilde sağlıksız bir hayat yaşıyorsunuz bilginiz olsun
schumifan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eczaneden melatonin al, yatmadan 1 saat önce çak.
Ripped adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlerinizi çok önemseyip, yaparken de zevk alıyorsanız bu durum kaçınılmaz oluyor. Biraz yavaşlamayı ve çalışırken müzik dinleyip beyninizi yormayı deneyebilirsiniz.
Laylos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beslenme kaliteni arttırmakla başlayabilirsin, kötü karbonhidrat fazla tüketmekten kaçının ve hareketsiz bir yaşama sahipseniz günde 40 dk hafif tempolu yürüyüş akşam 9'dan sonra telefon ve ışık saçan her şeyi yatacağınız odadan uzak tutun
schumifan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır değil, vucutta sistem söle çalisiyor beyinde, uykun gelince gece kavramı olusunca beyin melatonin salgılar ve uyuman lazım sinyalini verir.
sende bu sinyal patlamış, dışarıdan melatonin verince beyin vucut melatonin cogaldı uyku vakti demesi lazım ve yatman lazım.

genelde uzun ucuslarda kullanılır bi denemekte fayda var, ama sen kendi araştırmanı kendin yap.

https://www.medicalpark.com.tr/melatonin/hg-2159

Belki bugun uykusuzlugumun güzel bir nedeni vardır
https://www.r10.net/off-topic/217929...r-misiniz.html