Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 senedir kullanıyorum müşteri hizmetlerini elimden gelse boğacam. 3 5 tane alkolik mi oturuyor orda bir türlü anlayamadım.

Destek kaydına "internet bağlantım sık sık gidiyor" yazıyorum "modeminizde arıza vardır" diye cevap geliyor. Modemde arıza olmadığına dair dsl'nin down olduğuna dair modem günlüğünü iletiyorum "saha ekiplerini yönlendiriyoruz" diyorlar saha ekiplerinden cevap geliyor "geldik evde yoktunuz" diyorlar. Allah düşürmesin öte yandan internet süper

Bu arada son mesajınız güldürdü (bu süreçte internetim kapalımı olacak internetim komple gittide)
Kafamı bıraktılar adamlar vallahi dalga geçiyor ne işten anlayan var ne saha ekibi var bunların, hep bi saha ekibi yönlendiriyorlar sorunu çözen yok sorun çôzüldü diye yazıyorlar😁 bunların saha ekibi muhtemelen santrale ortamı kurmuş gidip içip içip geri dönüyor başka izah bulamıyorum çıldırttılar beni

Bakgidio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu pismanlıgı bende yaşadım yine en iyisi türk telekom ya diğerleri hep bir sıkıntı
Ülke sıkıntı kardeşim gelişelim diyen yok biri döşemiş alt yapıyı tekel olmuş herkes bu alt yapıyı kullanıyor türk telekom bıktırdı dedik turknet deneyelim dedik benim 15 yılda telekomda yasamadigim skntiyi iki gunde bana yasattilar 😀