Mevzu şu ki : ınstagram kategorisinde boş yere iş alımı konusu açan bir ton insan var. Şimdi 50K Data bulunması şu zamanda biraz imkansız hemde uygun diyip hemde telafi istemese çabası.fakat adamın bütçesini öğrenebilseydim hızına ve telafi telafisiz şeklinde teklif verecektim mesele bundan ibaret. ve sırf bütçe sorduk diye d-landırıcı yerine koymasınada birşey diyemiyorum. İster haklı kabul edin ister etmeyin bu konu bana maxigeyik geldi Umrumda bile değil.
Bu arada gelmiş adamı haklı çıkartıyorsunuz ama ilk iş veren kategorisinde siz bütçe sorarsınız Neyse geç...

dogaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence arkadaş gayet haklı.
Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence gayet haklı. Yaptığınız işin fiyatını belirlemeniz lazım. Bütçe sormak demek karşıdaki kişiden ne kopartırım mantığı ile aynıdır. bu kafada olursanız daima tepki alırsınız.
foxmulder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencede haklı iş piyasasında su tesisatçı gelse sana dese bu iş için bütçen nedir. O kişi hakkında ne düşünürsünüz? Aynı şeyi senin hakkında düşünmüş. Bütçen ne kadar diye saçma bir yaklaşım tarzı olamaz. Karşında ki kişinin beklentilerini anlayıp, ona göre bir fiyat çıkarırsınız.
basicgoods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıcı adı ironi midir?
Umarım öyledir🙏😀
düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam haklı.
Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forumda en kıl olduğum kelimelerden birisidir şu "bütçeniz nedir", forumda 1000 TL ye yapılan bir iş var diyelim, bana bu işi en uygun fiyata yapan kişiyi arıyorum diyelim, işi yapanlardan birisinin acil paraya ihtiyacı vardır 900 TL fiyat verir işi o alır ama bütçen nedir diye soran kişi hakkında ben direk şunu düşünüyorum, benim bütçem 2000 TL desem adam tamam o fiyata ben yaparım diyince belki daha uygun fiyata yapan kişiyi bulamayacağım, bu yüzden adam 50k takipçi istiyorum en uygun fiyatı verene işi vereceğim demiş, doğru olan da budur, haklı gibi birde gelip burada konu açmışsın

Lütfen biraz empati yapın artık.
okedoke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam haklı abi
Tahtakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açarak ticaret hayatına son vermiş kişidir.
Iguanabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçe sormak yerine teklifi vermek ve daha sonra o teklif üzerine konuşmak daha mantıklı olacaktır.
Widex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinle dalga gecilmesi icinmi actin hocam konuyu ?
Adam hakli, ne demesini bekliyordun ? Adam kafasında o is bütçe oluşturmuş olsaydi zaten konusuna yazardı.

Hayret bir olay gercekten....
mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi niye bu konuyu açtın? Konu kirliliği ....