cinarenis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gaza geldim ben paylaşayım Sosyal medya paylaşımlarınızdaki linki ornek olarak abc.com/konulinki.php olarak paylaşmak yerine, abc.com/konulinki.php/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign =anahtarKelime&utm_term=anahtarKelime olarak paylaşıp anahtarKelime yazan yerlere hit almak istediğiniz kelimeyi yazarsanız analyticsten takip ettiğinizde hit google dan yazdığınız anahtar kelimeden gelmiş olarak gözükür.

Tam otomatik sistem yapmak isterseniz .htaccess ile veya yonlendirme yaparak ne istek gelirse gelsin sonuna istediğiniz anahtar kelimeden gelmiş olarak gösterebilirsiniz.

Linkin sonuna eklenecek kod GET kodları sırasıyla : Google'dan gelmiş olarak gösteren, Yandex'ten gelmiş olarak gösteren ve Bingten gelmiş olarak gösterenleri paylaştım linkinizin sonuna ekleyerek kullanabilirsiniz.

/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign =anahtarKelime&utm_term=anahtarKelime
/?utm_source=yandex&utm_medium=organic&utm_campaign =anahtarKelime&utm_term=anahtarKelime
/?utm_source=bing&utm_medium=organic&utm_campaign=anahtarKelime&utm_term=anahtarKelime
sosyal medyadan gelen hıtı baska sıteye ordan random sekılde bunlar kullanılırsa dedıgınız gıbıcok guzel olur ama google anlarmı yermi