Şuan türknetle davalı biri olarak yorum yazıyorum sizin internetinizi çekmeyi başarmışlar benim internet bağlantımı çekemediler 2.5 aydır en son çıldırma noktasına geldim verdikleri cevap kablolarda arıza var siz yapmalısınız o gün millenicoma başvurdum ertesi gün gelip internetimi bağladılar 35 mb down 4 mb up aldım diyarbakır da iptal etmek istedim turk neti 200 tl fatura çıkardılar 1 kb bile kullanamadıgım internete sistemde adres yanlıilığı ypmışlardı ondan dolayı 60 lira transfer ücreti aldılar ama bi transfer vs olmadı
Hocam inşallah sizin kadar sorunum büyümez ben iki günde yeterince çıldırdım zaten
Lanet firma halen internetim yok sabah dediler vdsl geçircez onaylıyormusunuz diye evet dedim interneti kesti sabahtan beri yazmadığım aramadığım yer kalmadı internetim hala kapalı birde utanmadan santralde vdsl port girisinden hattınızı test ettik uzak oldugu icin baglanti saglayamadik o yuzden 16 mb yüksek hızda adsl kullanmanız gerekiyor yazmışlar geçiş yaparken vdsl destegi var deyip bunu söylemeleri dolandırıcılıktan farksız benim için ve interneti aktif etmeden sustular bidaha cevap alana aşk olsun vallahi burnumdan geldi millenicom nasıl arkadaşlar kullanan varmı orayamı geçsem iki günde bezdirdi beni türknet bukadar saçma bir müşteri hizmeti olamaz