d_bekirko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende isterim ki uzun uzun anlatayım insanlarda okusun güzel vakit gecirsin makalelerim 500+ kelime olsun fakat sosyal medyanın getirdiği hızlı tüketme kolay elde etme hastalığı olduğundan yazılarınızı okuyan sayısı parmaklarım kadar az olacaktır Almanlar görsele önem veriyor ben çekici bir başlık altına görseli anlatan kısa bir not maksimum 4 tane de hastag ayrı ayrı panolar oluşturdum.Kedi ve Gezi üzerine yapıyorum şu anlık ve hit getiriyor Türkiyede pinterest pazarı yok maalesef biliniyor fakat tercih edilmiyor milyonluk türk hesapları var fakat ben Almanya'nın gelir açısından daha çok tutarlı ve gözle görülür oranda yüksek mebla getirdiği kanaatindeyim Türkiyeye çalışmayın diyemem bir hesabınız olsun Almanya bir hesabınız olsun Türkiye Almanya hesabınızdan paylaştığınız içerigi bot tr hesabınıza çeksin sizde manuel makale girin Türkçe böylece iki hesap deneme şansınız olur.
Dediklerinize katılıyorum benim aslında çekincem yabancı dilde başlık bulmak ve 200 kelime olsa bile istediklerimi anlatabilmek yabancı bir dilde. Türkçe'de 3 hesap ile çalışırsam çok daha kolay konular, başlıklar bulurum ve görsele dayalı bir iş olduğu için çok fazla sayfa üretebilirim diye inandığım için Türkçe'yi sorma ihtiyacı duydum. Almanca'da kaliteli şekilde ilerlesem zorlu olacak ve yüksek kazandıracak. Türkçe'de ilerlesem biraz daha görsele dayalı az yazıya dayanan ama vakit bolluğundan ötürü çok fazla üretim yapabileceğim bir durum oluşacak. Yani zaman bolluğu avantajımı kullanarak kolay sayfalar oluşturabileceğim alanı tercih ediyorum. Bana mantıklı geliyor bu.