Öncelikle konu sahibine sabır diliyorum. Çok sinir bozucu bir durum. Ben yaklaşık 2 yıldır Turknet kullanıyorum ve kendileriyle yaşadığım tek ve en büyük sorun bir sıkıntım olduğunda karşımda muhattap bulamamak. Taş devrinden kalma müşteri hizmetleri ile -kendileri öyle diyor ama ben bir hizmet göremedim- sorun çözmeye çalışıyoruz. Neyse ki benim çok fazla problemim olmadı da sinir krizleri geçirmedim. Müşteri hizmetleri kısmı çok sorunlu olsa da diğer firmalara nazaran en stabil bağlantıyı veren ve en cazip ücret ve hizmeti sunan bence Turknet. Bu fiyata taahhütsüz interneti ne Telekom ne Vodafone ne de Turkcell sağlıyor. Bunlardan illalah ettiğim için şimdilik yılana sarılıyorum. Parası olan Superbox'ı denesin derim. Maddi yeterliliği sağladığım anda tereddüt etmeden sınırsız paketini alacağım muhtemelen. Maalesef içinde bulunduğumuz standartlarda kim vatandaşın aldığı hizmet kalitesini umursamıyor. Biz çırpınsakta, bağırıp çağırsakta yıllardır değişen hiçbir şey olmadı maalesef...
Teşekkür ediyorum inanın kafayı yediriyorlar insana vdsl paketi alıp adsl aktif etmeleri kadar saçma sapan bir hizmet olabilir mi. Pazara gidip limon alıyorsunuz eve gelince bakıyorsunuz adam limon yerine mandalina vermiş mantık bu

Donanımhaberde türknetdestek var onunla iletişime geçin.
Şuan sözde aldığım pakete tekrar beni geçiriyorlarmış onu bekliyorum düzelmezse direk iptal edip her yerden de şikayet konusu açıp elimden geldiğince rezil edeceğim firmayı ben anlamayan bakmayan birisi olsaydım bu hızda beni kandırarak hizmet vermeye devam edeceklerdi.