kadirbilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun cidden zor durum ama yapılması gerekiyor , bölgesel norkoz teknikleri uygulanırsa hissedeceğinizi düşünmüyorum ama sonrasında acı ve kaşıntı muhtemel
Onlar olsun sonrası acıya dişimi sıkar yine geçer

efendiefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun....
Teşekkür ederim hocam
desingby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle geçmiş olsun ben böbrek nakli ameliyatı oldum ameliyat sonrası banada zımba uygulanmış. ameliyattan 1 ay sonra filan aldılar ben pek bişey duymadım. çok sıkıntı yapmayın bence şimdiden onu düşünmeyin
Valla hocam dün direnlerle yerine 2şer zımba atıldı hiç birşey narkoz yöntemi uygulanmadan bildiğiniz bayılcaktım kendi doktorum yapıyor narkoz odası korku odası oldu önünden geçemiyom artık

FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stepler deniliyor. Çıkartırken çok fazla bir ağrısı olmaz hiç kafanıza takmayın.
Geçmiş olsun.
İnşallah hocam

Schizophren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Çıkarılırken çıktığını hissedip anlıyorsunuz ancak pek bir acı duyulmuyor. Telaşlanmayın. Atlattığınız olaydan daha çok düşündürecek bir durum değil.
İnşallah hocam öyle düşünüyorum

BU ARADA DİBİNİZDEKİ İNSANA GÜVENMEKTEN VAZGEÇİN BEN DOYURDUM YERİ GELDİ BEKAR EVİMİ VERDİM SON 2 YILDIR KIYAFETLERİNİ BEN ALIYORDUM VE SONUNDA İŞ GÖRÜŞMESİNDE OLDUĞUMU BİLE BİLE KARIN BÖLGEMDEM BICAKLAYARAK 3 ORGANIM BÜYÜK HASAR GÖRMÜŞ 3 GÜN YOĞUN BAKIMDA VE HALA HASTANEDE KALMAYA DEVAM EDİYORUM SAYESİNDE KAFASINI GÖMDÜ EŞİMİZ DOSTUMUZ GÖREMİYOR DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM DERSİN EN YAKINIM DERSİN BERABER GEZERSİN BERABER YERSİN VE SONUNDA YİNE SANA OLUR DİKKAT EDİN