Hellscream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman tek diyebileceğim yatay geçiş yapmak istersen Dumlupınar Üniversitesi'ni önerebileceğim. Hocalarımızdan memnunuz (yani animasyon olarak memnunuz, grafik hocaları da iyidir)
Teşekkür ederim hocam

csharpcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
grafik tasarım bölümünde elbette ki elle çizim yapılacak fakat 1,5 yıl sürmesi biraz garip geldi bana.
Her neyse, 2 yıllık bölüm ise yatay geçiş ile geçiş yapabilme hakkın var sanırım. Şu anki üniversitene girdiğin yıl ki puanın hedef üniversitenin bu yıl istediği taban puanın üstünde ise yatay geçiş yapabilirsin. Fakat sabredip 2 yıl okuduktan sonra dgs ile 4 yıllık bölümlere geçiş yapman da faydalı olabilir. 2 yıl okurken kendini de bi yandan bilgisayar alanında geliştirip 4 yıllık bölüme geçiş yaptığında diğer kişilerin önünde olabilirsin.
Şu anki bölümünü okumak istemiyorsan KTÜ yazılıma beklerim, 4 yıllık bölüm nasıl istenmezmiş görebilirsin
Hocam çok mantıklı konuştunuz çok saolun ya biraz için rahatladı. Yazılım konusuna gelince de lisede programlama okuduk fakat artık karmaşık ve itici gelmeye başladı bana. O yuzden pek düşiünmüyorum