Ben size 500 lirayada site yaparım 100.000 lirayada
Bütçeniz nedirin anlamı elinizdeki para değil max-min bütçe ne ayırdınız bunun için veya profesyonel mi olacak yoksa basit mi bunu anlamaktır
Ben münecim miyim ki adamın kaliteli mi yoksa site olsunda nasıl olursa olsun gibi istediğini bileyim.
Nasil sacma ? Ben 1 saat ugrasacagim fiyat belirleyecegim adam diyecek 50 tl butcem var oldu canim!
Bence gereksiz bir soru değil. Bütçeye bağlı olarak yazılan yazılım veya emek verilen bir iş için verilen özveri değişebilir
Konu sahibi bütçesinin xx-xxx tutarlar arasında olduğunu belirtse bir sıkıntı kalmaz aslında, konuyu gören kişiler de ona göre ulaşabilir.
Bazen 100 TL diyorsun adam kalkıp 25 olur mu diyor.(Bu tarz teklifler çok geliyor)Satıcıda karşıdaki kişinin bütçesine göre bir şey olabilir mi diye soruyor.Yani saçma birşey yok bence.
Ne kadar ekmek o kadar köfte

Çünkü olmazsa 100 tl işi 25 kapamaya çalışıyor

Biz bunlara forum ölücüleri diyoruz.
Başka bir forumda bir kullanıcı 150 TL bütçem var basit bir site kodlaması istiyom dedi neyse konuştuk adamdan iş başında ön ödeme almadım fiyat düşük diye gerek duymadım neyse dün gece den sabaha kadar adamın sitesini bitirdim adama attım, iş başında anasayfada son 10 veri listelenir dedim iş bitti bana diyor neden son 10 veri diğer veriler ne olcak veri çekerken sayfalama olmalı bunun standartı bu ben o yüzden söylemedim öyle böyle neyse dedim tamam sorun yok hadi sayfalamayıda yapim. Yaptım demo sitesini attım tamam cuma namazından sonra parayı göndercem. dedi. Akşam oldu gönderecek bekliyoz, mesaj atıyom mesajlara bakmıyo böyle asalak müşteriler olduğu için insan soruyor bütçen ne en azından kaç kuruşluk insan olduğunu az çok öğrenmek isteniyo.
formda ölücüler de çok ölücü iş yaparlarda. serbest piyasa herkes herşeyi yapmakta özgür. max min bütçe sorulmasıda norma..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, yazılım konusunda haklısınız bu aklıma gelmemişti aslında konuyu açmama sebep olan konu
budur bakarsanız bana hak verebilirsiniz (belki

)