Selamlar, sigarayı bıraktığımdan dolayı elektronik sigaramı satıyorum. İnşallah kullanan herkes bırakır.

Marka Model: Voperesso Swag
Cihaz Gücü: 80Watt
Coil: Coil markasını ve modelini bilmiyorum. Dayıoğlum göndermişti. Ancak coili 65 watt'a kadar destekliyor.
Mod: 74.8 X 47.9 X25.3mm
Cihaz ağırlığı: 64 Gram
Çıkış Güçü : 5-80 watt
Ekran: Oled 0.91"

Ürünü geçtiğimiz sene dayoğlum almıştı. Kaça aldığını bilmiyorum. Ancak cihazın hiçbir sıkıntısı yoktur. Yanında kutusu verilecektir. Kutu içeriği boştur. Cihaz konulup gönderilecektir.
Coilini 2 hafta önce değiştirdim. Coili yanık değildir. Sadece çalıştırıp buharlamaya başlıyorsunuz.
Yanında elimde kalan likitleri göndereceğim. İçeriklerini onların da bilmiyorum. Nikotin oranı 3MG

Sigarayı Bırakmak İçin Kesinlikle Öneriyorum !
Ancak gerçekten bırakmaya kararlıysanız e-sigarayı kullanmaya başladıktan sonra normal sigara kesinlikle kullanmayın. Asla bırakamazsınız.
Cihazı Temizleyip Kutusuna koyup kargolayacağım! Ağızlık kısmını çıkartıp kullanabilirsiniz yada orayı istediğiniz gibi dezenfekte edip kullanabilirsiniz.

Ürün Görselleri:

Ücret 200 TL'dir Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderebilirim. Beyşehir'de olan varsa elden teslim edebilirim.
Kargo alıcıya aittir.
Ödeme banka havale.