mehmetunlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.facebook.com/business/help

Bu bölüme girip iyice okumanı öneriyorum. Facebook ADS desteğindeki adamın Hesap açma ve Kullanıcı adı talebi yetkisi yoktur. Sadece ödemeler ve sayfalar için açılmış bir destek, ki hala iddanızızın arkadasındaysanız gelin ADS chat açalım deneyelim? Konumu hala baltalamaya devam ederseniz sizdende şikayetci olacağım.
Sen önce kendin öğren sonra bana öğretirsin dostum, Kullanıcı adı alınmaz diyorsun hakkında bildiğin bir şey bile yok anca burda insanlara algı veriyosun aslında bunun için şikayet konusu açmak lazım sana,

Username talepleri medya kanallarında olur evet bundan söz ettim mi hayır.

Ama sen hâlâ anlamıyorsun ki davacı rolü nedir nelere bakarlar nelerle ilgilenirler

Önce bunları kavramalısın: 10 bin tl reklam geçtim aktif reklamlarım var only chat aktif değil mi? Markamın ismi Ford diyelim ve haklarımızı ihlal eden birisi var?

Markanın logosunu kopyalayarak ana ismi ile hak ihlal ediyorsa ki Fikri mülkiyetten haberin bile yok sanıyorum davacı olarak derdini anlattığında form atmadan stabil bir dava oluştururlar %60 olumlu sonuçlanır atama yaparlar.

Form kullanarak da fikri mülkiyet ile username alınır ki 5 harf aldığım çok oldu
Senden isteğim sadece davacı rollerini facebook temasıyla kavraman olucak.