Ne çok pm istenmiş, bu tarz paylaşımlarda direk bilgi vermek, paylaşmak yerine bu şekilde insanların muhtaç bırakılmasına bir türlü anlam veremiyorum. Neyse, konuya bir açıklık getirelim; Instagram yada Facebook'ta kapatılan hesaplarınızı açmak için
Facebook'ta bir reklam veren olduğunuzu varsayarak ilerliyorum,
Facebook Business Manager sayfanızı ziyaret edin yada
https://www.facebook.com/business/help/support ilgili bağlantıyı ziyaret edin. "Sorularınıza yanıt bulun veya destek ekibiyle iletişime geçin." Başlığı altında "Kullanmaya Başla" butonu var, buraya tıklayarak probleminizin kategorisini seçin ve en altta yer alan
"Bir temsilciyle görüşün" butonuna tıklayın. Facebook destek ekibi ile birebir görüşme sağlamış olacaksınız ve problemlerinizin çözülme olasılığı %90 gibi bir şey bugüne kadar olumsuz hiç geri dönüş almadım.
"Eğer paylaşmayı bilirseniz, ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir."
Necip Fazıl Kısakürek
Verdiğiniz bağlantının konuyla alakası yoktur. Verdiğiniz link sadece reklam sorunlarıyla ilgili olmak ile birlikte instagram veya Facebook hesaplarıyla ilgili destek sunmamaktadır. Konuyu okuyup anlayıp yorum yapmanızı rica ediyorum. Arkadaş adbreak yazmış özellikle. Sizi hem forum üyelerini yanlış yönlendirmeniz hemde konuyu baltalamanız nedeniyle şiddetle kınıyorum.